_________________ "Jak geje i ludzie ich pokroju chcą sobie paradować, to niech sobie wybudują nową Warszawę. Te wybudowali ludzie biali i mają do niej prawo." (L.Wałęsa)
http://www.xfire.com/profile/fawr/
@Vodzia no tak ale masz 2 tygodnie ruchania i 2 tygodnie przerwy a ja nie lubie sobie przerw robic.
jak sie chce to sie da po prostu jak wiesz ze bedzisz konczyc za jakas chwile to oral
zawsze jest oczywiscie ryzyko ze cos tam sie wczesniej wydostanie.. ;P no ale no fun no life btw dziecko mogl bym juz miec ;p fajne foteliki recaro dla dzici sa :d idealne do saaba
po pierwsze bawilem sie tak kiedys i jak na mnie to za duzo stresu ze nie zdazysz wyciagnac np. bo jak laska jest na tobie to nie zawsze sie szybko da - Calin cos o tym wie
po drugie moja obecna laska nigdy nie robila loda ( nie smiejcie sie ona ma 20 urodziny w lutym i przede mna to 2 razy w zyciu seks uprawiala ) i jak narazie to sie zbiera psychicznie do tego.
u mnie zawsze zaczynamy zabawe od lodzika, więc Mulan dziwnie masz xD brzydzi sie Twojej fujary ? Albo fujary nie myjesz i jebie śledziami i dlatego nie chce
_________________ "Mam w sobie high jak Jamajka. Jak Ichigo Kurosaki bankai..."