Mnie sie Szewcu wydaje ze łącza nie da sie podzielic, mozesz tylko je w miare kontrolowac poprzez różne programy... ale to tylko moja teria:D a tak poza nawiasem to jak ci sie sprawuje ten BT, bo ja mam Virgin i mnie wkurza troszke ze laguje na pl serwach
CS Nick: [UnimatriXlsq] Explosion
Wiek: 22 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 470 Skąd: Warszawa-Mokotów obecnie Anglia
Wysłany: 2010-01-30, 02:08
ogolem chodzi chyba szewc o to ze nigdy nie bedziesz mial mniejszego pingu niz 40 czy 50 na serwerach polski grajac z anglii...
[ Dodano: 2010-01-30, 02:13 ]
i zmien z bt na virgin raz ze taniej 2 ze mniej problemow z serwisem bo ten hub wszystkim moim znajomym w okresie po gwarancyjnym pada a placic trzeba
Ja osobiscie na BT nie moge narzekac smiga mi zajebiscie nie mam zadnych problemow jedyne co mnie wkurwia w BT to obsuga klienta jest do dupy bo osoby tam pracujace ( czytaj ciapaki) bardzo sa nierozgarniete przelaczali mi internet z mieszkania na mieszkanie 19 dni a co sie okazalo na koncu zamiast podlaczyc na nowym mieszkaniu podlaczyli ponownie na starym heheh