Czas zdarzenia : 26.01.2010 godz : 21.25 mapa : aztec
Ban od : kredka
na serwerze panowała atmosfera ze każdy każdego obrażał (ssij pale,pizdo,chuju itp)
ja napisałem "bot teraz największą parufom serwerowom jest Sredek" a po tych słowach kredek udawał niedorozwiniętego i się pytał "leon to do mnie?" po czym dostałem bana...
unban plx
_________________ " .Mniej świetni byli tylko kwadrans przed końcem, kiedy prawie cały stadion nagle zaczął skandować pieśń o tym, że Chorzów jest jak kobieta prowadząca się nieciekawie. Panowie, mam dla was złe wieści: Ruch was nie słyszał. Ruch gra w ekstraklasie
proszę o wypowiedź H@ w tej sprawie bo nie widzę podstaw do bana...
_________________ " .Mniej świetni byli tylko kwadrans przed końcem, kiedy prawie cały stadion nagle zaczął skandować pieśń o tym, że Chorzów jest jak kobieta prowadząca się nieciekawie. Panowie, mam dla was złe wieści: Ruch was nie słyszał. Ruch gra w ekstraklasie
proszę o wypowiedź H@ w tej sprawie bo nie widzę podstaw do bana...
w drugim screenie nie wiem o co ci chodzi... głupkowato pytasz się "Leon to do mnie?" nie kredek do tego za tobą...