Chcialem zlozyc skarge na [UnimatriXlsq] Explosion za wklepanie mi bana bo stwierdzil ze wchodzilem w zakazane miejsce na mapie gdzie runde przedemna wchodzil tam drugi z adminow (Kabushi) i nie bylo problemu.Kiedy mnie upomnial zapytalem go czy na serwerze sa jakies wyjatki ze jedni moga wchodzic a inni nie i chwile pozniej otzrymalem bana.
_________________ [UnimatriX|sq] SzEwC^
Ostatnio zmieniony przez SzEwC^ 2008-07-26, 22:33, w całości zmieniany 2 razy
CS Nick: [UnimatriXlsq] Explosion
Wiek: 22 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 470 Skąd: Warszawa-Mokotów obecnie Anglia
Wysłany: 2008-07-26, 22:58
mapa de_scud2k siedzenie na ostatnim murku po wczesniejszym ostrzezeniu a tam nie siedzial kabushi tylko lukaszek i zwrozilem mu uwage i juz nie wchodzil dostales bana na 440 min wiec mnie nawet nie wkurwiaj z ta skarga
mapa de_scud2k siedzenie na ostatnim murku po wczesniejszym ostrzezeniu a tam nie siedzial kabushi tylko lukaszek i zwrozilem mu uwage i juz nie wchodzil dostales bana na 440 min wiec mnie nawet nie wkurwiaj z ta skarga
Po to jest forum o ile wiem i po to jest dzial zeby go uzywac.I wiem kto chodzil po murku nad wejsciem ,bo w momecie kiedy tam byl z kims rozmawial.Zapytalem ciebie czy sa jakies wyjatki a ty mi wklepales bana bez odpowiedzi.A tera masz jakies "ALE" ze pisze skarge
Ostatnio zmieniony przez SzEwC^ 2008-07-26, 23:07, w całości zmieniany 3 razy
szewcu ty powinienes miec bana na dzien dobry za klniecie ale to szczegol
Nie roozumiem tylko czemu jak sie zaczyna skladac skarge na jednego z was to ci mlodsi admini zawsze k**** kozacza.Komboter wogole nie jestes w temacie a sie udzielasz,czemu admini strasi moga wiecej kultury wykazac jak Alexei Stukov,Sleep i paru innch gdzie wystarczy spojrzec na wypowidz judas UnimatriX SquaD a ponizej sleep roznice widac bo i wiekowo sie roznia a co do klniecia to nie jestem jedynym bo i niektorzy admini wymiataja miesem na serwerach nie lepiej niz niektorzy gracze.No i zaden z mlodszych adminow nigdy sie nie przyzna ze zrobil blad tylko potrafi napisac cytuje "
nawet nie wkurwiaj z ta skarga"ewentualnie "jesli wolisz moge ci przedluzyc bana": Kozaczyc kazdy jeden potrafi ale do bledu sie przyznac nie bardzo. Wiec teraz wiesz judas zemu napisalem dzieci nie powinny miec adminow.i pisanie skarg nie ma sensu bo ci jeden z drugi dojebie bana wiekszego i bedzie cacy
Ostatnio zmieniony przez SzEwC^ 2008-07-27, 08:35, w całości zmieniany 1 raz
CS Nick: [BORG] Alexei Stukov
Postać: Crpyt Lord
Wiek: 28 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 1380 Skąd: Chrzanów
Wysłany: 2008-07-27, 09:52
Wg tego co napisal Explo:
Explosion napisał/a:
mapa de_scud2k siedzenie na ostatnim murku po wczesniejszym ostrzezeniu a tam nie siedzial kabushi tylko lukaszek i zwrozilem mu uwage i juz nie wchodzil(...)
wszedles w zakazane miejsce, za co slusznie dostales bana
na forum BORGa:
Twoj temat
musisz czekac na odpowiedz, nie mniej jako, ze byl to ban czasowy, to juz pewnie minal
AHA
i co do dzieci adminow... ty masz 24, oni maja 19,20.... i ty ich nazywasz dziecmi? nie badzc smieszny, porsze... ja mimo MOICH 6 LAT roznicy, nie nazywam ich dzieciakami....
zauwaz, ze gdybys swoija "rozmowe" prowadzil w sposob kulturalny, okazujac szacunek, zapewne otrzymalbys normalna odpowiedz, a nie zobaczyles "kozakowanie"
_________________ "(...)Alex, potrafisz tylko krytykować."
(c) tasman
Ostatnio zmieniony przez Alexei Stukov 2008-07-27, 09:55, w całości zmieniany 1 raz